Cel mai bun proiect din tara!

In data de 25 Mai a.c. a fost semnat contractul de finantare pentru proiectul “SOLUTIE MOBILA DE COLECTARE SI INTRETINERE DATE PENTRU SISTEMELE DE TIP ASSET MANAGEMENT”, proiect clasat pe locul 1 in evaluarea tehnico-economica in cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020, Axa Prioritară 2 “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă”, Acţiunea 2.2.1  „Sprijinirea creşterii valorii adăugate generate de sectorul TIC şi a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere”, proiectul obtinand 97,5 puncte dintr-un total de 100. Beneficiarul proiectului este compania Focality SRL, una dintre cele mai redutabile companii IT&C din Romania, iar valoarea finantarii nerambursabile este de 1.932.999,00 lei.

Semnarea contractului s-a realizat intr-un cadru festiv, in prezenta Viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, Ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației publice și fondurilor europene, doamna Rovana Plumb, ministrul delegat pentru fonduri europene și Augustin Jianu, ministrul Comunicațiilor și societății informaţionale.

Pentru FIP Consulting acest rezultat reprezinta o confirmare a excelentei si calitatii serviciilor de consultata prestate, o continuitate a rezultatelor de exceptionale, dupa locul 2 obtinut de un proiect Tehnoworld SRL in 2014 in cadrul Programului POSCCE, Axa Prioritară 1 „Un sistem de producţie inovativ şi ecoeficient”, Domeniul major de intervenţie D1.1 „Investiţii productive şi pregătirea pentru competiţia pe piaţă a întreprinderilor, în special a IMM”,Operaţiunea „Sprijin pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv prin investiţii tangibile şi intangibile” si locul 2 obtinut de un proiect al Chimcomplex SA in 2013 in cadrul Programului POSCCE, Axa prioritara Un sistem inovativ si ecoeficient de productie” – Domeniul major de interventie D.1.1. “Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special al IMM, Operatiunea „Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile” – operatiunea pentru intreprinderi mari.

Mai multe informatii: http://www.mdrap.ro/comunicare/presa/comunicate/poc-2014-2020-viceprim-ministrul-shhaideh-a-semnat-primele-11-contracte-de-finantare

Sursa foto: www.mdrap.ro