In data de 14 Iunie a.c., au fost semnate contractele de finantare pentru primele proiecte de mobilitate urbana din Romania

In data de 14 Iunie a.c., au fost semnate contractele de finantare pentru primele proiecte de mobilitate urbana din Romania. Este vorba de contracte de finantare nerambursabila in valoare de 79 milioane de euro pentru dezvoltarea transportului public, a transportului alternativ (biciclete si pietonal), dar si a infrastructurii rutiere. Primii beneficiari ai finantarilor sunt municipiile Dej, Carei, Beclean si Turda.
Cererile de finantare au fost depuse la ADR Nord-Vest incepand cu 20 Septembrie 2017. Regiunea Nord-Vest devine astfel singura regiune din tara in care s-au semnat astfel de contracte de finantare. Finantarea este asigurata prin POR 2014-2020, Axa 3.2.

FIP Consulting a fost implicata in pregatirea tuturor proiectelor celor patru municipalitati, fiind astfel prima si singura companie din tara care are succes in finantarea proiectelor de mobilitate urbana durabila prin Programul Regional 2014-2020.